a

FRANCHISE

Pizza 9 vill växa i hela Sverige!

VI SÖKER FRANCHISE-TAGARE I DITT OMRÅDE

k

Unika koncept

Vi gör vår deg i klassisk Chicago-stil. Degen görs färsk dagligen för att säkerställa en skorpa som är krispig på botten och lätt och flagig på toppen. Tillsammans med frestande topping är vår pizza den bästa som finns! Tunna och krispiga, men vi kan också göra pan-pizza. Varje ingrediens väljs noggrant ut för att garantera den konsekventa kvaliteten på produkterna, som du kan bygga din verksamhet på.

Alla ingredienser

När du blir ägare till en Pizza 9 Franchise får du mer än bara ett spännande koncept – du får ett komplett affärssystem som noggrant testats och förfinats, vilket gör att du snabbt och enkelt kan få igång ditt företag.

e
d

Tänk på alla fördelar

Omfattande utbildning, Driftshandbok, Hjälp med platsval, Stort öppningspaket, Hemliga recept, Kooperativ reklam, Kraftköp, Löpande service och support, Regelbundna möten och workshops.

NÄSTA STEG?

Vi söker personer som vill äga en Pizza 9 franchiserestaurang. Om du är intresserad av att utöva möjligheten att få en Pizza 9 Franchise, vänligen gå till länken "Kontakt" och skriv ett emejl till oss. Tack för ditt intresse för en Pizza 9 Franchise. Vi ser fram emot att få prata med dig!

d
t

Laurent Fine dining,
107 Duncan Avenue, New York
914-309-7030,
Open: 09:00 am – 01:00 pm